Bladformede moduler

fredag 7. mars 2008

blad.jpg 

Beskrivelse; Enkle, flerfunksjonelle, bladformede moduler som kan stables, settes i mønster, brukes som tunnel, til å gynge på (når de legges på siden), sitte på eller klatre på. Eksempelet under viser modulene stablet oppå hverandre, og sett ovenfra når de er satt inntil hverandre i mønster – bladene passer i hverandre.

bladmoduler.jpg

Sanselige puter; Hver modul er fylt med 3-4 puter med ulike overflater og kvaliteter som stimulerer sansene og fungerer som overraskelsesmoment! Eks. En pute lager lyd, en har mykt fyll, en har «Saccosekk»-fyll, en har glatt skinntrekk, en knitrer når man trår på den, og så videre. Putene kan legges ut over gulvet og brukes som hoppestener. Når leken er ferdig stables putene på plass i bladmodulen.

blad-hoppe.jpg

Inpirert av skogen; Forminspirasjon fra bjørkeblader, putene inspirert av kontrastene i skogbunnen og de ulike teksturene i skogen.

Materiale og produksjon: Selve «skallet» kan enkelt produseres i finér, putene er mer avanserte og krever research for finne passende fyll og materialer i forhold til hva som er teksnik og økonomisk mulig å produsere.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: